کارگاه دانش افزایی اساتید در باغ موزه دفاع مقدس

این دوره از کارگاه های دانش افزایی دفتر نهاد رهبری در دو نوبت صبح و بعدازظهر، با حضور 60 نفر از اساتید محترم دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، 29 اردیبهشت ماه 1401 در باغ موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار گردید.
این جلسه در سالن شهدای اروند مجموعه باغ موزه، در نوبت صبح با سخنرانی سردار دکتر اکبر عابدی، استاد و فرمانده مرکز آموزش دفاع مقدس دانشگاه امام حسین (ع) ( با موضوع جایگاه و نفوذ منطقه ای ایران و نقش آن در ثبات منطقه غرب آسیا) ادامه داشت و پس از آن اساتید دانشگاه از مجموعه های پیشرفته باغ موزه دفاع مقدس بازدید به عمل آوردند.
همچنین در نوبت بعدازظهر نیز با سخنرانی سردار دکتر هادی مقدسی، استاد دانشگاه و جانشین معاون فرهنگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (با موضوع دفاع مقدس در شروع، ادامه و پایان، با نگاه به مسائل سوریه و عراق) به پایان رسید.

1401/02/31