بيست و سومين دوره ازدواج دانشجويي

مزدوجين گرامي خواهشمند است ، پس از مراجعه به سايت و ساخت كاربري جديد و وارد نمودن اطلاعات كامل خود و همسر ، فرم پرينت شده از سايت را به همراه اصل مدارك (جهت تطبيق) نهايتا تا تاريخ قيد شده به دفتر نهاد دانشگاه (سازمان مركزي) ارائه نماييد.
1-بعد از تاييد سيستمي و بررسي اطلاعات و دريافت فرم ، مزدوجين مي بايست وارد سامانه شده و دوره آموزشي مجازي را سپري و گواهي را از سيستم اخذ نمايند. ( اخذ گواهي دوره مذكور لازمه ورود به مرحله بعد  و تسهيلات و اسكان در مشهد مي باشد)
2-باتوجه به برنامه هرساله نهاد دانشگاه خواجه نصير مبني بر اعزام مزدوجين به سفر مشهد مقدس، مقرر شد تا سفر مذكور، طي ماه هاي آخر سال  برگزار شود كه در همين رابطه اطلاعات تكميلي متعاقبا اطلاع رساني خواهد شد.
3-در صورت حضور زوجين در كاروان همسفر تا بهشت، كليه هزينه هاي رفت، برگشت و اسكان برعهده اين دفترخواهد بود.
4-بعد از مرحله ثبت نام و تأييد نهايي سيستم، به پيامك هاي ارسالي از سامانه ستاد ازدواج دانشجويي توجهي ننموده  و فقط اطلاعات مورد نياز را از طريق سامانه اطلاع رساني يا تماس هاي همكاران اين دفتر دريافت نماييد.

جهت ثبت نام وارد لينك زير شويد

تعداد بازدید:
تاریخ:
1398/08/25
دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی
نشاني: تهران - خيابان شريعتي
دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي
تهران، ميرداماد غربي، پلاك 470
كدپستي1631714191
تلفن : 88881070
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.