برگزاری جشن عید غدیر و دهه ولایت
جشن بزرگ عید غدیر خم به همت ستاد برگزاری مراسم و نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی برگزار گردید و با استقبال بی نظیر اعضای هیئت علمی, دانشجویان و کارمندان همراه شد
جشن عید غدیر خم روزیکشنبه 18 تیرماه 1402 در دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی به همت ستاد برگزاری مراسم دانشگاه و با استقبال پر شوراساتید، کارکنان و دانشجویان برگزار شد.

دکتر شاهانی ضمن تبریک و ابراز خرسندی بابت تقارن انتصاب خود با ایام غدیر در بخش اول سخنان خود ابتدا از اهمیت غدیر و ابلاغ رسالت توسط رسول خدا صحبت نمود و به مخاطبان و بالاخص دانشجویان پیشنهاد نمودند ضمن مطالعه جریان غدیر و مراجعه به تاریخ نسبت به حقانیت امیرالمومنین و رسالت اصلی رسول خدا تحقیقاً به یقین برسند.

شاهانی گفت: در روز غدیر با ابلاغ ولایت، توحید تضمین شد و دوم مودت و برادری را برقرار کرد و استحکام بخشی، من از این جمله وام میگیرم بتوانیم به یمن این ایام مودت و محبت و برادری را در دانشگاه بیش از پیش برقرار کنیم.

در ادامه حجةالاسلام و المسلمین طهماسبی، مسئول نمایندگی نهاد رهبری پس از اشاره به جریان ابلاغ رسالت و اهمیت غدیر این عید فرخنده را تبریک گفتند

حجةالسلام والمسلمین رجالی تهرانی در ابتدای سخنرانی خود ضمن تبریک عید غدیر گفت: زیارت غدیریه از امام هادی علیه‌السلام صادر شده است و در مفاتیح نیز آمده است، زیارت دیگری که از ایشان است زیارت جامعه کبیره است واز متون ارزشمند و یک دوره درس امام شناسی است اما زیارت غدیریه یک دوره‌ی تدریسی از علی شناسی است و با 206 صفت ایشان آشنا میشوید، امام علیه السلام از 32 آیه در این زیارت در شان حضرت مطرح می کند.

در این زیارت بارها از لقب خاص حضرت با عنوان امیرالمومنین و مولای من خطاب میکنند.

حجةالاسلام رجالی تهرانی در ادامه به فرازهایی از این زیارتنامه اشاره نمودند و آن‌ها را شرح کردند.

وی افزود: امیرالمومنین اگرچه جانشین پیامبر است اما سفیر خداست و خداوند ایشان را نصب کرده است.

در ادامه با مراجعه به این زیارت شریف، صفات ویژه‌ای از حضرت علی علیه‌السلام را تشریح نمودند و گفتند: از سوالات مهم روز قیامت ولایت امیرالمومنین علیه‌السلام خواهد بود و انسان‌ها بر آن مواخذه خواهند شد.

رجالی تهرانی سپس از جمع درخواست کردند حتما زمانی را برای قرائت و تدبر در این زیارت شریف در نظر گرفته شود.

در پایان مراسم با شعرخوانی، مسابقه، همخوانی و ترانه سرایی همراه بود

.