برنامه دانش افزایی اساتید نهاد رهبری دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی با همکاری دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره)در تاریخ 24لغایت 26 خرداد در نوشهر برگزار گردید. .این برنامه علمی آموزشی با هدف جهاد تبیین و امید آفرینی ویژه اساتید به مدت سه روزدر دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره )به حضور رییس و معاونین هر دو دانشگاه ساعت هفت و سی دقیقه بانثار فاتحه بر سرمزار شهدای گمنام و تلاوت آیاتی از کلام الله مجید در سالن شورای دانشگاه آغازگردید.در ادامه برنامه جلسه مشترکی با حضور روسای دو دانشگاه و معاونین ایشان و همچنین تعدادی از اعضا هیات علمی جهت تبادل نظر و ناوگروه 86 نیروی دریایی ارتش به دور دنیا و استفاده از نیروی متخصص داخلی و همچنین تدوین تفاهم نامه بین دو دانشگاه به مدت دو ساعت برگزار گردید. در ادامه برنامه اساتید به سالن جلسات کارگاهی منتقل بو کارگاهایی توسط روسای دو دانشکده مکانیک دو دانشگاه و دانشکده های برق که شامل ارائه ظرفیت های دو مجموعه علمی جهت همکاری در آینده برگزار گردید.بعد از نماز ظهر و عصربرگزاری جلسات به طور مستمر با موضوع نظم نوین جهانی با نظر به تعاملات منطقه ایی ایران توسط استاد مدعو ارائه گردید.در این دوره بازدید های مختلفی از جمله شبیه ساز ناوبری دانشگاه و موزه دانشگاه و همچنین سالن رسد ستارگان بازدید بعمل آمد.
1402/04/11
منبع: